RELAXATION AND BEAUTY: YES!
STRESS AND TRAFFIC JAM: NO!
TIADA MASA UNTUK KE SPA? MALAS? BUDGET CIPUT? PERKHIDMATAN SPA DI RUMAH ANDA
(BODY MASSAGE + BODY SCRUB + SAUNA + BODY MASK + HEAT MASSAGE + FOOT TREATMENT + FACIAL)

*lihat bahagian di bawah sekali untuk melihat pakej-pakej yang di tawarkan dan waktu perkhidmatan*

-also beautiful stuff sell here-

10 December 2009

Sape NaK bELi PaYunG ???

.
0 comments

SOLD OUT (boleh membuat tempahan)


sape nk beli payung..???
mesti herankan...ape benda plak lg yg cik pah ni jual ..hahaha....
payung ni klu nengok kat pasaraya harganya RM25-RM30...

cik pah jual murah je...RM 20 jee.....ade pelbagai corak dan warna...cantik sekali ..dapat sambutan hangat tuh...

sape nak call je yerr....

readmore »»

08 September 2009

Bercuti di Bulan Ramadhan

.
1 comments









aSSallammualaikum...wbt
cik ingin memohon berjuta-juta kemaafan kepada mereka yang telah sms cik pah untuk perkhidmatan SPA..cik pah x sempat nak membalasnya kerana pada waktu ni (bulan ramadhan)cik pah berkerja di luar daerah dan saya hanya menumpukan pada penjualan cookies. insyaallah selepas seminggu syawal saya akan online Spa semula. ampun berjuta-juta ampun yer..
Begitu jugak dgn perkhidmatan pembantu rumah dr Indonesia. Ia terpaksa dihentikan buat seketika kerana pepaham lah..kedutaan sana over skit. insyaallah bila sume dh selesai akan ada semula.
oh terlupa pulak ...cik pah ade menjual beberapa jenis choc.chip cookies..sedap...telah mendapat sambutan hangat di MAHA 2007 dan 2008..so sesapa nk order sempat lg ni ...kat atas tu gambar dan harganya yer....jgn terliur sudah ...

readmore »»

08 August 2009

Malas,,,,malass

.
0 comments


Disebabkan malas nak menulis..kengkawan nengok jer lah picture cik pah pergi perhentian last week (31/7 - 2/8/09)...enjoy...more pic kat face book yer

readmore »»

31 July 2009

Skrub 700g...Hampir sOLd Out

.
0 comments

skrub tamarind = 1 botol
skrub tumeric = 2 botol

tinggal ni saje yang ade sape cepat dia dapat ......stok akan ada semula selepas hari raya aidilfitri 2009

readmore »»

13 July 2009

BrownIeS cHeese & CheeSe Tart

.
0 comments





























Brownies Cheese - 1 kg = RM 40
Cheese tart - 1 biji = RM 0.80 (minimum order 10 biji)
Salah satu khidmat masyarakat saya. Ingin membantu seorang ibu tunggal dlm melakukan promosi. Please give ur support...for order pls contact me...bila-bila masa saje boleh order .Ms.Zalifah - 0196863728
so yummyy

readmore »»

02 June 2009

STOK SKRUB 700g DAH ADA

.
0 comments


Stok amat-amat terhad...sape cepat dia dapat

readmore »»

TriP kE haTyai

hehehe..cik pah lupa nak citer yg cik pah ade pegi hatyai ari tu...sambil usha2 barang spa..mmg banyak banyak barang spa kat sana ..rase nk borong je sume tp apakan daya kudrat x mengizin kan ...mmg syok shopping kat sana tp satu perkara je yg di frustkan ..org thailand ni agak kureengg budi bahasa nyer...so sepanjang kat sana mmg x di layan lah klu nk mintak murah lelebih...automatik derang tunjuk muke yg ntah ape2 tu kan ...so bersyukurlah jd bangsa melayu yg penuh dengan budi bahasa....sini cik pah ade sharekan serba sedikit pic kat sana..sebelum tu cik pah nak war2 kan sape nak joint cik pah gi ker hatyai pada 7-9 ogos 209 (before puase) di alu-alu kan ...shopping utk raya kan...sambil pegi ke tempat2 menarik kat sana...sbb nk pegi boleh email or call cik pah..dan cik pah akan bg itenary pada sape yg berminat .....















*more pic at my facebook...add me melati_003@yahoo.com

readmore »»

BahAn RuJuKaN


Ni adalah bahan rujukan terbaru yg cik beli masa pesta buku ari tu..kecuali buku yg dlm box kecik tu...tp frust betul ke pesta buku tahun ni..sesak nafas di buat nyer...banyak information yg cik pah dpt dr buku2 ni...sume senang je yg u all bleh buat sendiri kat umah...nnt klu ade mase terluang cik pah share kan knowledge yg cik pah dpt dr buku-buku ni ...tp klu u all nk beli buku ni ape salahnyer..murah jer...yg dlm box kecik tu terbitan karangkraf...harga rm19.90..REJUVENATE THE ART HOME SPA.....n lagi tiga tu cik pah beli lambak jer ...mmg murah giler..yg buku kaler purple tu hargenye rm 5.90 jer...n buku SPA from body shop tu rm 15 jer..mmm.dan buku favourite cik pah la ni SPA the body shop tu ..buku paling senang nk follow sbb ade banyak gambar....hehehe

readmore »»

25 May 2009

STOK SKRUB 500G SOLD OUT

.
0 comments

terima kasih berjuta-juta kasih cik pah ucapkan sbb support my bussiness kecil-kecilan ni.....
thanks million to yana,fat,zarina,k.zana,lily,kak ina, abg wan (utk wife)....dan ramai lagi yg namanya mungkin cik pah x tersebut kat sini....opss lupa plak kak tie and adik t'ha juga (siap cuba dulu skrub + sauna di rumah cik pah)...stok terbaru mungkin akan datan pd bulan depan kot...kita tunggu dan lihat stok ape plak yg ade nanti....tadaa

readmore »»

14 May 2009

.
0 comments


Stok amat-amat terhad..order sekarang....

KEBAIKAN :

- Mencerahkan kulit (celah ketiak,peha, leher etc…)
- Menyahtoksid- Melembutkan kulit
- Menanggalkan sel-sel kulit mati- Melembapkan kulit
- Mengurangkan Stress
- Melancarkan Peredaran Darah
- Tenaga Meningkat Melalui Mineral Dalam Garam
- Halal
- MURAH ….MURAH DAN MURAH
Semuanya best …diskaun akan di berikan kalau beli banyak..tak payah pakai shower foam kalau dah pakai body bath salt ni…wangiiii

Sunnah berkaitan garam
"SESUNGGUHNYA ALLAH SWT MENURUNKAN EMPAT PERKARA BERKAT (MEMPUNYAI KEBAIKAN) DARI LANGIT (MENERUSI HUJAN) KE BUMI IAITU BESI, API, AIR DAN GARAM"
Dari Abdullah bin Umar

readmore »»

02 May 2009

SyuKrANnn..AmiNnn

.
0 comments


Hari ni baru free masa nak update blog ni...minggu2 yg lepas agak memenatkan pada cik pah...busy dengan pidon kawin (thanks to pidon sbb invite aku ker rumahnye lagi....thanks jugak kak rohaizah ..kakaknye si pidon..cik tun ..makcik nyer si pidon..sbb sudi menspakan diri kat saya...klu ade kekurangan ampun maaf di pinta..cewahh..mcm ari raya pulak)....and sorry bebanyak juga kat makcik-makcik yg tunggu mlm tu (12-13/4/09)...sbb mmg x smpat nk buat kat memakcik sume....
cik pah bkn sombong x nak buat kat memakcik sume..tp masa x mencukupi dan klu buat reramai dlm satu2 masa x de kualiti plak hasil keja tangan cik pah nnt hehehe...and pidon smoga happily ever after...kenduri yg sgt meriah cik pah nengok dan di berkati...
dengan 2 hari berturut-turut berulang ke umah pidon....dgn sibuk nyer ISO kat opis...ingatkan bos ngan all engineer x de 4 hari kt opis (20-23/4/09) bleh lah cik pah beryahuu..yahuu...tapi jgn haraplah kan ...spt biasa bos cik pah akn meninggalkan wasiatnya...what to do..buek jer lah (ikhlas tau...)
tak lupa juga toche2 to dina (22/4/09) (engineer IRDC ..sorry x de pic dina lerr)..for the second time..men”spa”kan diri kat cik pah…
and yesterday (1/5/09) my lovely friend anum lepak umah cik pah..smpt jugak dia men"spa" kan dirinya ngan cik pah...thanks kawan..minggu depan kita ke hatyai yerr....lalalalala

readmore »»

16 April 2009

PidoNNe NaK kaWen....Ye..ye....

.
0 comments

Hhehe....minah ni kawan skolah teknik kajang batch 97-98...x sangka dia nk cantas cik pah ...dia plak kawin dulu...huhuhu.......jodoh di tangan tuhan kan...kan di janjikan Allah SWT

" Hai sekelian manusia, bertaqwalah kepada Tuhanmu yang telah menciptakan kamu dari diri yang satu, daripadanya pula Allah menciptakan pasangannya, dan dari keduanya dikembangkan laki-laki dan wanita-wanita yang ramai. Dan bertaqwalah kepada Allah dengan (menggunakan) nama-Nya kamu saling meminta satu sama lain; dan (peliharalah) hubungan silaturrahim. Sesungguhnya Allah sentiasa mengawasi kamu." (An-Nisa': 1)"...
perghhh...nk pujuk hati kan ..hehehehe.....ok kisah si pidon ni....mmg dia dah booking cik pah awal2...tp minggu lepas (12/4/09) baru lah dia ade kesempatan untuk men "spa" kan diri dia...maklum lerr...si pidon keja kat ipoh ..terkejar-kejar balik kl...urus tu...urus ni....mmg sian pidon..tension je muka nk kawin....tp lepas cik pah bg servis baekkk punyer...tengok muke dia ...berseri-seri...nampak bersemangat lepas tu (puji diri sendirik sebenarnyer).....adik2 dia pn sibuk nk spa gak...seronok nengok gelagat family pidon....giler2....anyway thanks to pidon and family....klu lu nak spa lagi minggu ni for the last polishing ur body....just call me....diskaun??? x de hal punye...ko rekomen kan aku kat jiran2 ko pn dh cukup baek...luv u all....
to mizi yg bakal menjadi husband pidon..ni ade pesanan utk mu wahai si mambang ....
"Diantara tanda-tanda kekuasaan Allah ialah Dia menciptakan untukmu isteri-isteri dari jenismu sendiri, supaya kamu cenderung dan merasa tenteram kepadanya, dan dijadikan-Nya di antara kamu rasa kasih dan sayang. (Ar-Rum 21)

readmore »»

01 April 2009

ProDuk YanG dI gUnAkan....

.
0 comments

Ramai yang tertanya-tanya produk Jenama ape yang Cik Pah gunakan....jangan risau produk yang digunakan di jamin halal....walaupn nampak cheap...cheap (mahal jugak sebenarnya)...tetapi berkualiti..dan boleh di dapati di mana-mana...setaraflah dengan harga perkhidmatan Cik Pah ni...tapi tolong lahh...jangan lah mintak diskaun lagi ngan Cik Pah ni sbb harga yang di tawarkan minimum murahnyer....Harap sume berpuas hati yer.

readmore »»

13 March 2009

MemBershiP cARd

.
0 comments

tadaaaaaaaa......memperkenalkan member kad .....yang amat menguntungkan pelanggan2 saya..
syarat dan peraturan untuk mendapatkan member kad ini :
1- keahlian adalah percuma (sesiapa yg menggunakan khidmat cik pah walaupun sekali automatik akan di berikan kad ini)
2- urutan atau skrub di berikan secara percuma dengan 8 kali jika menggunakan khidmat cik pah (SPA lah)
3-pelanggan yang belum dapat kad ini akan diberi kemudian (harap remind me sape yg belum dpt)

mudah kan....aper lagiii..hubungi cik pah sekarang di talian 019-6863728

readmore »»

BuAt SkrUb SenDiRi...EaSy anD cHEeP

Di sebabkan nama pun SPA Budget...cik pah nk bg skit petua buat skrub yg you all bleh buat sendiri kat rumah...tp klu malas call jer cik pah..cik pah bleh settlekan masalah daki you all...hahaha...

Skrub CokLat (Yummyyy....untuk membangkitkan rasa ghairah...auuuuwww)
- serbuk koko (x kisah jenama apa...carik yg halal k) + air secukupnya
- bancuh serbuk koko dengan air (bancuh pekat) .....pahtu lumurkan dan gosok2 lembut pada tubuh badan you all.....done.....
-klu nak best lagi letak setitik dua essen vanilla...bagi wangi skit
easy man..........
*amaran di larang merasa coklat tu....bkn ape...pahit maaa....

sKrub BiJiRin a.k.a Oat (utk lembut dan haluskan kulit....pewwwiittt)
- semangkuk bijirin a.k.a oat (beli yg memurah jer + air secukupnya
- bancuh oat dengan air (bancuh pekat) .....pahtu lumurkan dan gosok2 lembut pada tubuh badan you all.....done.....
- yang ni boleh letak kat muka bagai......
- klu nk wat masker tambah je susu tepung.....hasilnye mmg gempak lahh...
TAPI SEPERTI KATA CIK PAH LAH..KALAU MALAS...CALL JER CIK PAH...SEGALA MASALAH SEL2 KULIT MATI NI AKAN SELESAI....GEGEGE....019-6863728

readmore »»

Surah Murah Rezki

surah ni husband kawan cik pah yg bagitau...senang je katanya nya...elok jugaklah di baca dan di amalkan pada zaman-zaman gawat ni....tak kiralah org bisnes ke...sesape ker....at least bace dpt gak pahala betul tak..

  • Nabi Muhammad S.A.W bersabda : "Barangsiapa membaca surah Alam Nasyrah, seperti ia mendatangi aku dan aku mengambil kesempatan maka menjadi suatu kelapangan daripadaku".
  • Barangsiapa membiasakan membaca surah Alam Nasyrah selesai mengerjakan solat fardhu, nescaya Allah permudahkan urusannya serta dimudahkan segala keperluannya dan dimudahkan rezekinya.
  • Sesiapa yang membacanya nescaya Allah turut melapangkan dadanya serta dijauhkan daripada segala kesukaran dalam segala urusannya. Dihilangkan segala sifat kesal dan jemu, serta mendatangkan rajin dalam mengerjakan ibadat.
  • Barangsiapa membaca Alam Nasyrah sembilan kali sesudah solat fardhu nescaya Allah akan menjauhkan daripada kesempitan hidup dan dimudahkan rezeki dalam segala urusan.

readmore »»

09 March 2009

Baby InsYirah and Wawa wedDinG

.
0 comments

assallammualaikum...wbt

sorry sbb lama dah tak meng"update" blog ni...sibuk ngan kerja kat opis sbb bos nk pegi umrah...so banyak jugak lah wasiat yg di tinggalkan sblm berangkat..minggu lepas ari sabtu (7/3/2009) cik pah and member2 pegi melawat dila di Teluk Intan yg baru melahirkan anak pompuan...comel jer baby tu...tak macam mak dia langsung..hahaha...tahniah kepada dila and aslam.....
(inilah dila(member masa kt poli) n baby girl nye...nur insyirah)




Dan pada hari ahad (8/3/2009) pulak cik pah telah pegi ke rumah kawan saya wawa suyat (kawan skolah rendah anak cikgu roliyah..penyelia petang masa s.k.abdul jalik) untuk buat SPA..amik full package lagi...thanks to wawa ...biasa lah bakal pengantin..mestilah nak berseri- seri masa naik pelamain nnt....opppss..lupe plak wawa and partner akan nikah mlm ni (13/2/2009) dan akan bersanding pada esok (sabtu 14/3/2009)...insyaallah cik ipah anf friends sekampung akan datang. smoga happy slalu k....

* thanks juge kat kak nadia kakak kepada si wawa ni...sbb mencuba jugak buat massage, scrub and sauna pada hari tu...muacchhss....

readmore »»

05 March 2009

Don't HaTe Me cOZ iM bEAutIFuL

.
0 comments

mmm...lepas balik dr Tmn Negara ..mcm memalas jer nak update blog...tp rindu kat kengkawan punye pasal rerajinkan diri menaip...Pengalaman pegi taman negara ???..pergghh...mmg gempak..syukur sgt sbb negara kita ade juga tmpt yg cantik...mmg enjoylah....kena plak dpt makan ikan patin steam ngan masak tempoyakkk...sedap hingga menjilat jari....citer banyak takmo..pegi sendirik rase best nyer Tmn Negara tu..mmg benar kata pepatah "hujan emas negara org..ujan batu negara sendirik....negara sendirik mmg bestt"...klu nk nengok banyak picture bleh ke facebook atau friendster saye..belum add lagi.?? x per...add jer melati_003@yahoo.com

APE KENA MENGENA TITLE DI ATAS NGAN TAMAN NEGARA....
gegegege.....ini kerana itu lah kata cik seri lepas spa ngan saye....kembang2 gak idung (mmg dh sedia kembang) dengar begitu..time kasih jugek sbb tolong promote kat blog die... terharu plak rase...tp x puas ati gak ari tu wat spa kat cik seri (nnt repeat yer..f**e)....congrats jugek sbb dpt annas yg comel...hehehehe

(alamak gambar cik seri x de lahh....terpaksa curik gambar ni dr blog dia...ni cik seri yg buat sendirik tau)

readmore »»

25 February 2009

HARGA BARU BG FOOT TREATMENT

.
0 comments

dEar frienD
Start from today rate for Foot treatment telah di tukar .....menjadi lebih murah dan berbaloi... harga seperti di bawah ini....sekian



FOOT TREATMENT (Kaki)
1 -Urutan Kaki + scrub (melegakan & relax) = RM 20 (per sesi)







saya juge nak ucapkan time kasih kat kak kay sbb sudi wat foot treatment ngan saya. len kali wat body scrub yer..saye bagi serviss baekk punya dafi...gegege.

readmore »»

23 February 2009

Ayat Murah Rezki

.
0 comments

"Ya tuhan kami, janganlah engkau jadikan hati kami condong kepada kesesatan sesudah engkau memberi petunjuk kepada kami dan kurniakanlah kepada kami rahmat dari sisi engkau dan sesungguhnya engkaulah Maha Pemberi (kurnia)"

-Surah Ali Imran , ayat 8 -
" Allah Maha Lembut terhadap hambanya, Dia memberi rezki kepada sesiapa yang di kehendakiNya dan dia lah Yang Maha Kuat lagi Maha Perkasa"
- Surah Ash Shuura , ayat 19 -
Kepada orang yang cuba sabotaj bisnes saye ni(pikiranye bisnes i ni ala2 serenity spa kan)...yg cube cakap2 negetif pasal bisnes saye ni.....saye tak heran kerana saye tahu janji ALLAH SWT kat hambanye pasti. Saye hanya layan cakap-cakap yg membina dan positif aje....

readmore »»

zOOm MaLaySia.

DeaR All....
This weekend ...friday..saturday n sunday (27 feb - 1 march 2009) ...saye akan pegi cuti-cuti malaysia..so segala appoinment untuk SPA weekend ni x de...sy akan kembali pada 2 march 2009.....lokasi cuti2 kali ni dlm negara jer....tp dlm hutan..lalalalala....sape nak ikut jom...ade mase lagi ni nak register. kali ni nak terapi kan diri sendiri setelah menghadapi 3 minggu yg ponek giless....








readmore »»

20 February 2009

JanJi SaYe

.
2 comments

Lokasi di opis sekitar IKRAM....blok *....tingkat*....

d**ay = eh pah ...aku nak spa ngan ko ni
aku*= bleh jer....aku ari ni free.
d**ay = tp aku malu lah...segan ko nengok badan aku ni
aku*= nk malu nape plak...sesama pompuan kan...
d**ay= ye lah..kita kan setempat keje...malu lahh..
aku*= leeee....jgn risau aku x citer ngan org lah pasal badan ko nyer....aku kan cr rezki baeekkk..
d**ay= hehehehe..mana lah tau...ok...kompom ptg ni
aku* = (dlm ati)....persepsi....ok..set...jumpe kat umah aku....

JanJi Saye....(angkat tangan sebelah)
1- Saya janji takkan cite pasal kekawan punyer "body" kat kekawan yang lain.

Lokasi di Le Jardine Condo, Pandan Indah...

aku* = mana roni kak ....
k.ita = dia gi bangi..jumpe kak tie..carik nasik dagang..
aku*= lerr..yer ker..org dtg sini dia plak gi sana.
k.ita = hehehe....akak tanya gak dia nak wat Spa tak...dia kata malu ..sbb pah kawan dia...malu pah nengok badan dia...
aku = gegegege...
Ini janji saye dan saya wajib ikut...so kengkawan ..jgn reragu ngan saya ok.....please be positive and thanks for support me...

*Thanks to kak ita n d***ay....nnt sy bg member card

readmore »»

07 February 2009

Info 4 : Perlu dan Tidak Perlu

.
0 comments

* Tanpa perlu menanggalkan pakaian, urutan tetap berkesan jika badan dilitupi pakaian. Yang penting selesa.Tetapi adalah lebih baik jika memakai sehelai kain yang hanya untuk menutup bahagian yang sepatutnya.

* Elakkan memakai barang kemas.
* Jangan tidur sewaktu urut.
* Jangan terlalu kenyang,at least sejam selapas makanan hadam.
* Yang mempunyai masalah jantung tidak di galakkan kerana boleh meningkatkan pengaliran darah dan mengakibatkan serangan jantung.

Info : RAPI (01/01/09 dan (01/02/09)

readmore »»

Info 3 : Kenapa Perlu Urutan Aromaterapi

- Urutan dapat meransang peredaran darah dan mengaktifkan otot-otot yang lemah dan mengembalikan kesegaran tubuh.

- Ia juga meransang pergerakan toksin melalui sistem limfa dengan melancarkan peredaran cacair limfa dan secara automatik menyingkirkan toksin dan meningkatkan sistem imun dalam badan.
- Urutan juga melancarkan perjalanan darah dan secara tidak lansung melegakan lenguh,sengal,pening kepala dan sakit pada bahagian badan.
- Dengan urutan dapat merehatkan badan yang letih dan tekanan yang dihadapi.

Info : RAPI (01/02/09)

readmore »»

tOChE tO kAk Aida

Timer kasih to kak aida baba...(x de kena mengena ngan fadlee baba ok). walaupun kak aida slalu pegi tempat spa yang gempak tp thanks sebab sudi try saya punya service. Best ker tak nnt komen kat blog ni yerk....

(aweks yg depan skali yg kusyuk no kira keta tu...tu lah kak aida)

readmore »»

Info 2 : Resipi kulit cantik cara tradisional


1.) Belimbing besi + asam jawa
- Ramas kedua-dua bahan diatas dan hancurkan. (nak blender pun boleh...lagi senangkan)
- Kemudian lumurkan pada badan
- Ia akan menanggalkan kotoran dan sebagai bahan antiseptik kulit yang gatal.
2.) Beras pulut
- Goreng beras pulut sampai garing (kuning2 agaknya)
- Tumbuk pulut tadi sampai hancur tapi jangan lumat.
- Campurkan pulut tadi dengan bedak sejuk.
- Sentalkan pada seluruh badan.
- Berkesan untuk menanggalkan daki dan sel-sel kulit mati.
- Comfirm kulit halus lepas tu.
Info : Alamak lupa lah amik kat mana info ni...

readmore »»

Info 1 : Kenapa Aromaterapi di Perlukan

Aromaterapi dikaitkan dengan kecantikan tanpa kita menyedari bahawa ia juga menyegarkan dan mencergaskan tubuh. Khasiat tumbuhan herba mampu merawat tubuh dari dalam selain memberi ketenangan kepada sesiapa yang mengamalkannya. Segala rasa tertekan atau lenguh tubuh dapat diredakan dengan aktiviti ini. Oleh itu amalkan aromaterapi untuk kekal cergas selain daripada bersenam.
Info : RAPI 15/1/09

readmore »»

29 January 2009

ISTERI WAK FAIRUS OK.....BUKAN WAK

.
0 comments



hujan yang lebat mlm td x menghalang aku untuk ke rumah wak ferus di seksyen 5 bangi (28/1/09). HADIAH untuk isteri katanya. baguslah atleast bg peluang kt isteri untuk mencantikkan diri...tul x wak...hehehe...lelaki-lelaki diluar sana contohilah kawan saya ni....hadiahilah aweks2 dan isteri2 (ahaks) anda SPA yg amat berbaloi ini..hehehehe...thanks wak..

(pic wak ferus je ade..2 dr tepi sbelah mamat pakai jersey tu)



readmore »»

UPGRADE - HEAT MASSAGE

HEAT MASSAGE (TUAM ATAU TUNGKU)
adalah urutan yang baru termasuk dalam pakej-pakej yang disediakan. Sila lihat dibahagian bawah skali untuk melihat pakej-pakej yang disediakan.

readmore »»

SUNDAY


mmmm.......kak mas yg comel n chacha yg cute..time kasih ye sbb menanti jadual ku yg padat utk turn SPA...walaupun lu orang kutuk-kutuk wa dah jadik ustazah tapi wa tak kisah asalkan bulan depan lu orang booking wa lagi....hehehehehe......jangan lupa tau promote kat kengkawan kt opis yer...

(ni bkn k.mas or chacha..ttp ade kena mengena dgn mereka berdua..ahaks)

readmore »»

22 January 2009

MY HOUSEMATE

.
0 comments


walaupun dalam keadaan berbadan dua...kak na tetap nak menggunakan khidmat ku untuk menyental badan nyer .....thanks ya sis..tolong promote kat lecturer kat depan tu yer...gegege

readmore »»

19 January 2009

THANKS YANA

.
1 comments


thanks to yana n fina sbb sudi me "SPA" kan diri kat umah saya sabtu lepas. thanks for support me..muachhcc..

(Yana si gadis yg duduk tengah- tengah tu)

readmore »»

12 January 2009

dIAna UIA

.
0 comments


Ari sabtu ni (17/1/2008) kawan aku study kat UIA tlh wat appoinment kul 6.00pm. klu ade sesapa nak spa waktu pagi dan tengahari masih lg kosong.

readmore »»

mY LoVeLy Prend


toche...toche million toche to ida wina and pidah..my ex poli prend sbb gunakan khidmat yg ala2 pro ambo ni. walaupun ambo punye minyak aromaterapi yg ambo beli kat warta tu x kuarkan bau wangi (aku nk saman kedai tu ) tp ambo arap kome2 sume gembire yer. ..next time booking aku lagi yer....luv u all.

readmore »»

08 January 2009

Ke Kapar , Klang

.
0 comments


Tak saBAr nak ke Umah Ida Wina Di klang sabtu ni . thanks for trust me....tunggu kedatang ku ya prend

readmore »»

07 January 2009

THANKS TO IJA

.
0 comments


THANKS TO IEJA UNITEN SBB PERCAYAKAN SAYA WAT SPA KAT UMAH DIA. HOPE DIA ENJOY AND TOLONG PROMOTE KAT KENGKAWAN YER.HEHE
(IEJA YG DI TENGAH2. DIA ADALAH TOKEY PARFUME MINIATURE (ORI BEB) PELBAGAI JENAMA .SESAPE NAK BLEH CONTACT DIA 012-3009961

readmore »»

05 January 2009

ePPy nEw yEArrrrrr

.
0 comments

SELAMAT TAHUN BARU
SEMOGA KITA SEMUA SELAMAT DI DUNIA DAN DI AKHIRAT
AMIN

readmore »»
 

Health Tip of The Day

PAKEJ - PAKEJ YANG DI TAWARKAN

SPA AT HOME

*SILA BACA SEHINGGA HABIS BAGI MEMAHAMI KONSEP SPA INI*

Di sini saya ada menyediakan perkhidmatan berkonsepkan "SPA AT HOME" yang amat murah dan setanding dengan spa yang terdapat di luar. ini bermaksud SAYA AKAN DATANG KE RUMAH CIK/PUAN ATAU CIK/PUAN DATANG KERUMAH SAYA. (KUATERS STAFF IKRAM) layanan seperti ratu akan saya berikan dan di ingatkan bahawa SAYA BUKANLAH SEORANG TUKANG URUT dan HANYA UNTUK WANITA SAHAJA. Produk yg di gunakan di jamin halal dan berkualiti.

DIANTARA PAKEJ-PAKEJ YANG DISEDIAKAN IALAH :

BODY (Seluruh Badan )
1 - Urutan = RM25
2 - Body scrub = RM25
3 - Sauna = RM15
4 - Body Mask = RM20
5- Heat Massage = RM 15

FOOT TREATMENT (Kaki)
1 -Urutan Kaki + scrub (melegakan & relax) = RM 20 (per sesi)

FACIAL
RM 40


PELANGGAN AREA KAJANG DAN BANGI AKAN DI CAS RM 10 (kos perjalanan)
PELANGGAN DI LUAR KAJANG DAN BANGI (AREA LEMBAH KLANG) DI CAS RM20 (kos perjalanan)
PELANGGAN DI LUAR SELANGOR - boleh di bincangkan

Berminat atau mempunyai sebarang pertanyaan sila hubungi :
ZALIFAH MOHAMAD - 019-6863728 (Mobile)
Email : melati_003@yahoo.com
http://www.zabeauties.blogspot.com/

WaKtU pErKhiDmAtAn....

Isnin - Jumaat (Weekdays)
Selepas waktu kerja yakni 6.30 pm ke atas.
Sabtu dan Ahad (Weekend)
Bila-bila waktu sahaja yakni mengikut kelapangan pelanggan dan saya.
Ape-ape hal pun call / mesej (sms) atau ym saya dahulu. Telefon/ mesej (sms) / ym bila-bila masa sahaja.