RELAXATION AND BEAUTY: YES!
STRESS AND TRAFFIC JAM: NO!
TIADA MASA UNTUK KE SPA? MALAS? BUDGET CIPUT? PERKHIDMATAN SPA DI RUMAH ANDA
(BODY MASSAGE + BODY SCRUB + SAUNA + BODY MASK + HEAT MASSAGE + FOOT TREATMENT + FACIAL)

*lihat bahagian di bawah sekali untuk melihat pakej-pakej yang di tawarkan dan waktu perkhidmatan*

-also beautiful stuff sell here-

02 June 2009

STOK SKRUB 700g DAH ADA

.
0 comments


Stok amat-amat terhad...sape cepat dia dapat

readmore »»

TriP kE haTyai

hehehe..cik pah lupa nak citer yg cik pah ade pegi hatyai ari tu...sambil usha2 barang spa..mmg banyak banyak barang spa kat sana ..rase nk borong je sume tp apakan daya kudrat x mengizin kan ...mmg syok shopping kat sana tp satu perkara je yg di frustkan ..org thailand ni agak kureengg budi bahasa nyer...so sepanjang kat sana mmg x di layan lah klu nk mintak murah lelebih...automatik derang tunjuk muke yg ntah ape2 tu kan ...so bersyukurlah jd bangsa melayu yg penuh dengan budi bahasa....sini cik pah ade sharekan serba sedikit pic kat sana..sebelum tu cik pah nak war2 kan sape nak joint cik pah gi ker hatyai pada 7-9 ogos 209 (before puase) di alu-alu kan ...shopping utk raya kan...sambil pegi ke tempat2 menarik kat sana...sbb nk pegi boleh email or call cik pah..dan cik pah akan bg itenary pada sape yg berminat .....















*more pic at my facebook...add me melati_003@yahoo.com

readmore »»

BahAn RuJuKaN


Ni adalah bahan rujukan terbaru yg cik beli masa pesta buku ari tu..kecuali buku yg dlm box kecik tu...tp frust betul ke pesta buku tahun ni..sesak nafas di buat nyer...banyak information yg cik pah dpt dr buku2 ni...sume senang je yg u all bleh buat sendiri kat umah...nnt klu ade mase terluang cik pah share kan knowledge yg cik pah dpt dr buku-buku ni ...tp klu u all nk beli buku ni ape salahnyer..murah jer...yg dlm box kecik tu terbitan karangkraf...harga rm19.90..REJUVENATE THE ART HOME SPA.....n lagi tiga tu cik pah beli lambak jer ...mmg murah giler..yg buku kaler purple tu hargenye rm 5.90 jer...n buku SPA from body shop tu rm 15 jer..mmm.dan buku favourite cik pah la ni SPA the body shop tu ..buku paling senang nk follow sbb ade banyak gambar....hehehe

readmore »»
 

Health Tip of The Day

PAKEJ - PAKEJ YANG DI TAWARKAN

SPA AT HOME

*SILA BACA SEHINGGA HABIS BAGI MEMAHAMI KONSEP SPA INI*

Di sini saya ada menyediakan perkhidmatan berkonsepkan "SPA AT HOME" yang amat murah dan setanding dengan spa yang terdapat di luar. ini bermaksud SAYA AKAN DATANG KE RUMAH CIK/PUAN ATAU CIK/PUAN DATANG KERUMAH SAYA. (KUATERS STAFF IKRAM) layanan seperti ratu akan saya berikan dan di ingatkan bahawa SAYA BUKANLAH SEORANG TUKANG URUT dan HANYA UNTUK WANITA SAHAJA. Produk yg di gunakan di jamin halal dan berkualiti.

DIANTARA PAKEJ-PAKEJ YANG DISEDIAKAN IALAH :

BODY (Seluruh Badan )
1 - Urutan = RM25
2 - Body scrub = RM25
3 - Sauna = RM15
4 - Body Mask = RM20
5- Heat Massage = RM 15

FOOT TREATMENT (Kaki)
1 -Urutan Kaki + scrub (melegakan & relax) = RM 20 (per sesi)

FACIAL
RM 40


PELANGGAN AREA KAJANG DAN BANGI AKAN DI CAS RM 10 (kos perjalanan)
PELANGGAN DI LUAR KAJANG DAN BANGI (AREA LEMBAH KLANG) DI CAS RM20 (kos perjalanan)
PELANGGAN DI LUAR SELANGOR - boleh di bincangkan

Berminat atau mempunyai sebarang pertanyaan sila hubungi :
ZALIFAH MOHAMAD - 019-6863728 (Mobile)
Email : melati_003@yahoo.com
http://www.zabeauties.blogspot.com/

WaKtU pErKhiDmAtAn....

Isnin - Jumaat (Weekdays)
Selepas waktu kerja yakni 6.30 pm ke atas.
Sabtu dan Ahad (Weekend)
Bila-bila waktu sahaja yakni mengikut kelapangan pelanggan dan saya.
Ape-ape hal pun call / mesej (sms) atau ym saya dahulu. Telefon/ mesej (sms) / ym bila-bila masa sahaja.