RELAXATION AND BEAUTY: YES!
STRESS AND TRAFFIC JAM: NO!
TIADA MASA UNTUK KE SPA? MALAS? BUDGET CIPUT? PERKHIDMATAN SPA DI RUMAH ANDA
(BODY MASSAGE + BODY SCRUB + SAUNA + BODY MASK + HEAT MASSAGE + FOOT TREATMENT + FACIAL)

*lihat bahagian di bawah sekali untuk melihat pakej-pakej yang di tawarkan dan waktu perkhidmatan*

-also beautiful stuff sell here-

13 March 2009

MemBershiP cARd

.
0 comments

tadaaaaaaaa......memperkenalkan member kad .....yang amat menguntungkan pelanggan2 saya..
syarat dan peraturan untuk mendapatkan member kad ini :
1- keahlian adalah percuma (sesiapa yg menggunakan khidmat cik pah walaupun sekali automatik akan di berikan kad ini)
2- urutan atau skrub di berikan secara percuma dengan 8 kali jika menggunakan khidmat cik pah (SPA lah)
3-pelanggan yang belum dapat kad ini akan diberi kemudian (harap remind me sape yg belum dpt)

mudah kan....aper lagiii..hubungi cik pah sekarang di talian 019-6863728

readmore »»

BuAt SkrUb SenDiRi...EaSy anD cHEeP

Di sebabkan nama pun SPA Budget...cik pah nk bg skit petua buat skrub yg you all bleh buat sendiri kat rumah...tp klu malas call jer cik pah..cik pah bleh settlekan masalah daki you all...hahaha...

Skrub CokLat (Yummyyy....untuk membangkitkan rasa ghairah...auuuuwww)
- serbuk koko (x kisah jenama apa...carik yg halal k) + air secukupnya
- bancuh serbuk koko dengan air (bancuh pekat) .....pahtu lumurkan dan gosok2 lembut pada tubuh badan you all.....done.....
-klu nak best lagi letak setitik dua essen vanilla...bagi wangi skit
easy man..........
*amaran di larang merasa coklat tu....bkn ape...pahit maaa....

sKrub BiJiRin a.k.a Oat (utk lembut dan haluskan kulit....pewwwiittt)
- semangkuk bijirin a.k.a oat (beli yg memurah jer + air secukupnya
- bancuh oat dengan air (bancuh pekat) .....pahtu lumurkan dan gosok2 lembut pada tubuh badan you all.....done.....
- yang ni boleh letak kat muka bagai......
- klu nk wat masker tambah je susu tepung.....hasilnye mmg gempak lahh...
TAPI SEPERTI KATA CIK PAH LAH..KALAU MALAS...CALL JER CIK PAH...SEGALA MASALAH SEL2 KULIT MATI NI AKAN SELESAI....GEGEGE....019-6863728

readmore »»

Surah Murah Rezki

surah ni husband kawan cik pah yg bagitau...senang je katanya nya...elok jugaklah di baca dan di amalkan pada zaman-zaman gawat ni....tak kiralah org bisnes ke...sesape ker....at least bace dpt gak pahala betul tak..

  • Nabi Muhammad S.A.W bersabda : "Barangsiapa membaca surah Alam Nasyrah, seperti ia mendatangi aku dan aku mengambil kesempatan maka menjadi suatu kelapangan daripadaku".
  • Barangsiapa membiasakan membaca surah Alam Nasyrah selesai mengerjakan solat fardhu, nescaya Allah permudahkan urusannya serta dimudahkan segala keperluannya dan dimudahkan rezekinya.
  • Sesiapa yang membacanya nescaya Allah turut melapangkan dadanya serta dijauhkan daripada segala kesukaran dalam segala urusannya. Dihilangkan segala sifat kesal dan jemu, serta mendatangkan rajin dalam mengerjakan ibadat.
  • Barangsiapa membaca Alam Nasyrah sembilan kali sesudah solat fardhu nescaya Allah akan menjauhkan daripada kesempitan hidup dan dimudahkan rezeki dalam segala urusan.

readmore »»

09 March 2009

Baby InsYirah and Wawa wedDinG

.
0 comments

assallammualaikum...wbt

sorry sbb lama dah tak meng"update" blog ni...sibuk ngan kerja kat opis sbb bos nk pegi umrah...so banyak jugak lah wasiat yg di tinggalkan sblm berangkat..minggu lepas ari sabtu (7/3/2009) cik pah and member2 pegi melawat dila di Teluk Intan yg baru melahirkan anak pompuan...comel jer baby tu...tak macam mak dia langsung..hahaha...tahniah kepada dila and aslam.....
(inilah dila(member masa kt poli) n baby girl nye...nur insyirah)




Dan pada hari ahad (8/3/2009) pulak cik pah telah pegi ke rumah kawan saya wawa suyat (kawan skolah rendah anak cikgu roliyah..penyelia petang masa s.k.abdul jalik) untuk buat SPA..amik full package lagi...thanks to wawa ...biasa lah bakal pengantin..mestilah nak berseri- seri masa naik pelamain nnt....opppss..lupe plak wawa and partner akan nikah mlm ni (13/2/2009) dan akan bersanding pada esok (sabtu 14/3/2009)...insyaallah cik ipah anf friends sekampung akan datang. smoga happy slalu k....

* thanks juge kat kak nadia kakak kepada si wawa ni...sbb mencuba jugak buat massage, scrub and sauna pada hari tu...muacchhss....

readmore »»

05 March 2009

Don't HaTe Me cOZ iM bEAutIFuL

.
0 comments

mmm...lepas balik dr Tmn Negara ..mcm memalas jer nak update blog...tp rindu kat kengkawan punye pasal rerajinkan diri menaip...Pengalaman pegi taman negara ???..pergghh...mmg gempak..syukur sgt sbb negara kita ade juga tmpt yg cantik...mmg enjoylah....kena plak dpt makan ikan patin steam ngan masak tempoyakkk...sedap hingga menjilat jari....citer banyak takmo..pegi sendirik rase best nyer Tmn Negara tu..mmg benar kata pepatah "hujan emas negara org..ujan batu negara sendirik....negara sendirik mmg bestt"...klu nk nengok banyak picture bleh ke facebook atau friendster saye..belum add lagi.?? x per...add jer melati_003@yahoo.com

APE KENA MENGENA TITLE DI ATAS NGAN TAMAN NEGARA....
gegegege.....ini kerana itu lah kata cik seri lepas spa ngan saye....kembang2 gak idung (mmg dh sedia kembang) dengar begitu..time kasih jugek sbb tolong promote kat blog die... terharu plak rase...tp x puas ati gak ari tu wat spa kat cik seri (nnt repeat yer..f**e)....congrats jugek sbb dpt annas yg comel...hehehehe

(alamak gambar cik seri x de lahh....terpaksa curik gambar ni dr blog dia...ni cik seri yg buat sendirik tau)

readmore »»
 

Health Tip of The Day

PAKEJ - PAKEJ YANG DI TAWARKAN

SPA AT HOME

*SILA BACA SEHINGGA HABIS BAGI MEMAHAMI KONSEP SPA INI*

Di sini saya ada menyediakan perkhidmatan berkonsepkan "SPA AT HOME" yang amat murah dan setanding dengan spa yang terdapat di luar. ini bermaksud SAYA AKAN DATANG KE RUMAH CIK/PUAN ATAU CIK/PUAN DATANG KERUMAH SAYA. (KUATERS STAFF IKRAM) layanan seperti ratu akan saya berikan dan di ingatkan bahawa SAYA BUKANLAH SEORANG TUKANG URUT dan HANYA UNTUK WANITA SAHAJA. Produk yg di gunakan di jamin halal dan berkualiti.

DIANTARA PAKEJ-PAKEJ YANG DISEDIAKAN IALAH :

BODY (Seluruh Badan )
1 - Urutan = RM25
2 - Body scrub = RM25
3 - Sauna = RM15
4 - Body Mask = RM20
5- Heat Massage = RM 15

FOOT TREATMENT (Kaki)
1 -Urutan Kaki + scrub (melegakan & relax) = RM 20 (per sesi)

FACIAL
RM 40


PELANGGAN AREA KAJANG DAN BANGI AKAN DI CAS RM 10 (kos perjalanan)
PELANGGAN DI LUAR KAJANG DAN BANGI (AREA LEMBAH KLANG) DI CAS RM20 (kos perjalanan)
PELANGGAN DI LUAR SELANGOR - boleh di bincangkan

Berminat atau mempunyai sebarang pertanyaan sila hubungi :
ZALIFAH MOHAMAD - 019-6863728 (Mobile)
Email : melati_003@yahoo.com
http://www.zabeauties.blogspot.com/

WaKtU pErKhiDmAtAn....

Isnin - Jumaat (Weekdays)
Selepas waktu kerja yakni 6.30 pm ke atas.
Sabtu dan Ahad (Weekend)
Bila-bila waktu sahaja yakni mengikut kelapangan pelanggan dan saya.
Ape-ape hal pun call / mesej (sms) atau ym saya dahulu. Telefon/ mesej (sms) / ym bila-bila masa sahaja.